Arran House Industrial Unit – Bury

Office & Warehouse Renovation in Bury

arran-house-before-1
arran-house-after-4
Our client asked us to clear out their unit so that it could be re-let as a store and office for the business market.
arran-house-before-2
arran-house-after-5
The removal of the previous tenants waste and equipment has opened up the unit. Also the removal of timber partitions and shelving has created a large open area making the unit more desirable for a potential tenant.
arran-house-before-3
arran-house-after-6
The exterior walls were repaired with plywood, plasterboard and filler to improve the appearance from damage caused by the previous tenant. The floor has been leveled, screeded and painted with 2 coats of floor paint. The ceiling and walls have been prepared and painted with a spray applied emulsion. The pipe work was then relabeled for gas and water and the glass windows unmasked.